Sunday, October 09, 2011

Terima kasih Cik Purple Punya Blog



Assalamualaikum.
 

Seperti tajuk diatas tu,haa.. saya nak ucapkan setinggi-tinggi kata terima kasih kepada cik CP kita ni. Atas kesudian beliau meng’edit’ belog timbahijau ni :D

Amacam? Cantik tak layout belog ni? Ni semua hasil gigih cik cp membuat redecoration secara percuma :D hasil dari belog yang dipilih sendiri oleh cik CP melalui entri INI dan INI.

Nak buat renovation by myself tak pandai hebat la. sape yang ingat lagi layout belog saya?haha. tak ingat lah tu :P sapa yang ingat  rupa paras belog sebelum diubah suai, itu saja yang saya mampu buat.haha. saya kan blogger baru . 

Lupa nak print screen layout belog sebelum diubahsuai.haha. nak buat macam mane kan, dah lepas pon.

Akhir ayat, selamat menjelajah dunia maya ini :P haha. Maaflah, ayat entri ini entah-apa-apa-kan? Haha. Selamat bertemu lagi kita dalam entri yang akan datang. INSYAALLAH.


terima kasih jugak kepada blogger-blogger yang singgah sini dan follow. 


p/s: excited sangat taip entri, inilah hasilnya.haha. sudah habis. sila lah komen atau tinggalkan jejak di shoutbox.

7 komen ditekan:

Nong Andy said...

macam masih ingat sikit background heading blog kamu. sebenarnya sy lebih suka gambar heading blog kamu tu.. tapi yg ini pun o,k juga! print screen layout memang aku tak pandai buat. sebenarnya tak susah sangat kan asalkan rajin try & error.. tapi aku mcm xde masa dan malas nak serabutkan otak tgk code-code tuh suma. teringin juga nak buat button like facebook juga! dah jumpa caranya tapi stil xde masa nak buat.. pening tgk code! hehehe.. alasan btul!! Timba hijau sila rajinkan diri buat n3 menarik. sy akan dtg selalu :)

TiMbAHiJaU said...

nong andy: thanx singgah sini :) so oke la kan blog sy yg dah diubahsuai ni? pasal n3 menarik tu, sy cuba ye :) sy budak baru belajar, kalau salah tolong tunjukkan :D

Nafisah Ruslan said...

hijau kaler menarik :)

saya suka

yen(toka ziizokukuto) said...

saya datang sini,,hehehe,,,selamt datang bloggeer baru :)...same lah kita,,,masih baru,,hehe,,yg pling penting,,hijau <3

TiMbAHiJaU said...

nafisah: thanx :)

yen: yeah, welcome to the club :P heee~~

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! said...

serius blog kali ni nampak kemas sedap mata memandang...
cuma pas ni kene buang verification word je hehe

TiMbAHiJaU said...

chempaka: thanx! cuba improve dr masa kesemasa :)

errr, word verification tu sy lupa nak delete kat mana :| hehe